خرید مطمئن انواع رک:
با توجه به قیمت بالای تجهیزات شبکه، یکی از راه کارهای حفاظت از این تجهیزات رک می باشد. رک ها در واقه محفظه هایی جهت نگهداری و مرتب سازی سایر تجهیزات شبکه نظیر سرور، سوئیچ شبکه، کابل شبکه، روتر و غیره می باشند. رک ها علاوه بر نظم بخشیدن، از این تجهیزات در برابر آسیب های فیزیکی، گرد و غبار و دیگر آسیب های ممکنه محافظت می کند. رک ها انواع گوناگونی دارند بهتر است بدانید واحد اندازه گیری رک ها یونیت ها می باشد.
انواع رک و تجهیزات رک:
همانطور که گفته شد بهصورت کلی رک سرور انواع گوناگونی دارد. هرکدام از این رکها در موقعیتهای مختلف کاربردهای متفاوتی دارند. در ادامه به بررسی هریک از این محفظهها میپردازیم.
-
رکهای دیواری یا Wall Mount Racks:
این دسته از رکها همانطور که از نامشان پیداست، قابلنصب بر روی دیوار هستند و بیشتر برای شبکههای کوچک و خانگی یا بخشی از یک شبکه بزرگ انتخاب میشوند. این نوع رکها در ابعاد و اندازههای گوناگون 4 تا 12 یونیت تولید میشوند و در عمقهای مختلف مانند: 35،45 و 60 سانتیمتری تولید و به بازار عرضه میشوند.
این رک شبکه میتواند متعلقات دوربین مداربسته و مودم و دیگر تجهیزات شبکه را در خود جای دهد. همچنین امکان نصب فن برای خنکسازی تجهیزات بر روی این مدل از رکها وجود دارد و بعضی از مدلهای این رک دارای درهای کناری هستند تا از آنها بهراحتی استفاده شود.
توجه داشته باشید که رک دیواری در فاصله مناسب از زمین و بر روی دیوار نصب میشود. جنس بدنه این رکها از آلومینیوم یا فلز استیل است. از پرکاربردترین رکهای دیواری میتوانیم به رک یونیت 4،رک شبکه 7 یونیت و رک شبکه 9 یونیت که در بازار موجود هستند اشاره کنیم. رکهای دیواری معمولاً برای سوئیچهایی که ماژول پشت دارند نیز بکار میروند.
-
رک ایستاده یا Tower Racks:
نوع دیگری از رکهای شبکه که به بازار عرضه میشوند و در اکثر اوقات برای شبکههای مورداستفاده قرار میگیرند که تعداد قطعات و تجهیزات مرتبط با آنها زیاد است رک ایستاده استفاده نام دارند. رک های ایستاده در سایز و اندازههای 12 یونیت تا 48 یونیت طراحی و تولید میشوند..
این تجهیزات معمولاً قابلیت تولید در عمقهای 100،80،60،40 و... را دارد. در این رکها میتوان تعداد 1 تا 4 فن برای خنکسازی قطعات و تجهیزات داخل آن نصب کرد. در این رک امکان نصب و قراردادن پاور ماژول با تعداد پورتهای زیاد نیز وجود دارد. اغلب رکهای دیواری از 4 جهت باز میشود و میتوان بهراحتی به تمام تجهیزات داخل آن دسترسی داشت.
رکهای شبکه ایستاد قالبا دارای دربهایی هستند که از جنس شیشهای نشکن یا شیشههای سکوریت ساخته شدهاند. همچنین این نوع از رک ها مانند رک های دیواری از دربهای شیشهای، طلقی یا فلزی تشکیل شده اند. اکثر این رکها دارای چرخهایی جهت حملونقل و جابهجایی آسان هستند که در زیر آنها تعبیه شدهاند. وزن رک ایستاده نسبت به دیگر انواع رک شبکه بیشتر است چرا که ابعاد و اندازه آنها نیز بیشتر است و تجهیزات شبکهای بیشتری را در خود جای میدهند.
رکهای ایستاده خود به سه دسته زیر تقسیم میشوند:
ـ رکهای شبکه: و مخابراتی که تجهیزات مخابرات و شبکه داخل آن نگهداری میشوند.
ـ رکهای سرور: که سرور داخل آن قرار میگیرد و باید تحمل وزن بالا را داشته باشند.
رکهای دیتاسنتر رکهای با توان وزن بالا هستند که بهصورت مجموعهای در یک اتاق کنار هم قرار میگیرند و از امنیت بالایی برخوردارند.
ـ رک شبکه Outdoor: رک Outdoor یا رک بیرونی از آن دسته از رکهای شبکه است که برای استفاده در فضاهای باز استفاده میشود. این مدل رک از تجهیزات در برابر شرایط فیزیکی و محیطی بیرون محافظت میکند. این نمونه رکها دارای دودسته رک ایستاده و دیواریاند که باتوجهبه نوع و حجم تجهیزات میتوانید هرکدام از آن دو مدل را انتخاب کنید.
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2