فروش انواع رک شبکه با قيمت مناسب
نوشته شده توسط : مهشید افخمی

رک شبکه

خرید مطمئن انواع رک:

با توجه به قیمت بالای تجهیزات شبکه، یکی از راه کارهای حفاظت از این تجهیزات رک می باشد. رک ها در واقه محفظه هایی جهت نگهداری و مرتب سازی سایر تجهیزات شبکه نظیر سرور، سوئچ شبکه، کابل شبکه، روتر و غیره می باشند. رک ها علاوه بر نظم بخشیدن، از این تجهیزات در برابر آسیب های فیزیکی، گرد و غبار و دیگر آسیب های ممکنه محافظت می کند. رک ها انواع گوناگونی دارند بهتر است بدانید واحد اندازه گیری رک ها یونیت ها می باشد.

انواع رک و تجهیزات رک:

همان‌طور که گفته شد به‌صورت کلی رک سرور انواع گوناگونی دارد. هرکدام از این رک‌ها در موقعیت‌های مختلف کاربردهای متفاوتی دارند. در ادامه به بررسی هریک از این محفظه‌ها می‌پردازیم.

  • رک‌های دیواری یا Wall Mount Racks:

این دسته از رک‌ها همان‌طور که از نامشان پیداست، قابل‌نصب بر روی دیوار هستند و بیشتر برای شبکه‌های کوچک و خانگی یا بخشی از یک شبکه بزرگ انتخاب می‌شوند. این نوع رک‌ها در ابعاد و اندازه‌های گوناگون 4 تا 12 یونیت تولید می‌شوند و در عمق‌های مختلف مانند: 35،45 و 60 سانتی‌متری تولید و به بازار عرضه می‌شوند.
این رک شبکه می‌تواند متعلقات دوربین مداربسته و مودم و دیگر تجهیزات شبکه را در خود جای دهد. همچنین امکان نصب فن برای خنک‌سازی تجهیزات بر روی این مدل از رک‌ها وجود دارد و بعضی از مدل‌های این رک دارای درهای کناری هستند تا از آنها به‌راحتی استفاده شود.
توجه داشته باشید که رک دیواری در فاصله مناسب از زمین و بر روی دیوار نصب می‌شود. جنس بدنه این رک‌ها از آلومینیوم یا فلز استیل است. از پرکاربردترین رک‌های دیواری می‌توانیم به رک یونیت 4،رک شبکه 7 یونیت و رک شبکه 9 یونیت که در بازار موجود هستند اشاره کنیم. رک‌های دیواری معمولاً برای سوئیچ‌هایی که ماژول پشت دارند نیز بکار می‌روند.

  • رک ایستاده یا Tower Racks:

نوع دیگری از رک‌های شبکه که به بازار عرضه می‌شوند و در اکثر اوقات برای شبکه‌های مورداستفاده قرار می‌گیرند که تعداد قطعات و تجهیزات مرتبط با آنها زیاد است رک ایستاده استفاده نام دارند. رک های ایستاده در سایز و اندازه‌های 12 یونیت تا 48 یونیت  طراحی و تولید می‌شوند..
این تجهیزات معمولاً قابلیت تولید در عمق‌های 100،80،60،40 و… را دارد. در این رک‌ها می‌توان تعداد 1 تا 4 فن برای خنک‌سازی قطعات و تجهیزات داخل آن نصب کرد. در این رک امکان نصب و قراردادن پاور ماژول با تعداد پورت‌های زیاد نیز وجود دارد. اغلب رک‌های دیواری از 4 جهت باز می‌شود و می‌توان به‌راحتی به تمام تجهیزات داخل آن دسترسی داشت.
رک‌های شبکه ایستاد قالبا دارای درب‌هایی هستند که از جنس شیشه‌ای نشکن یا شیشه‌های سکوریت ساخته شده‌اند. همچنین این نوع از رک ها مانند رک های دیواری از درب‌های شیشه‌ای، طلقی یا فلزی تشکیل شده اند. اکثر این رک‌ها دارای چرخ‌هایی جهت حمل‌ونقل و جابه‌جایی آسان هستند که در زیر آنها تعبیه شده‌اند. وزن رک ایستاده نسبت به دیگر انواع رک شبکه بیشتر است چرا که ابعاد و اندازه آنها نیز بیشتر است و تجهیزات شبکه‌ای بیشتری را در خود جای می‌دهند.
رک‌های ایستاده خود به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند:

ـ رک‌های شبکه: و مخابراتی که تجهیزات مخابرات و شبکه داخل آن نگهداری می‌شوند.

ـ رک‌های سرور: که سرور داخل آن قرار می‌گیرد و باید تحمل وزن بالا را داشته باشند.
رک‌های دیتاسنتر رک‌های با توان وزن بالا هستند که به‌صورت مجموعه‌ای در یک اتاق کنار هم قرار می‌گیرند و از امنیت بالایی برخوردارند.

ـ رک شبکه Outdoor: رک Outdoor یا رک بیرونی از آن دسته از رک‌های شبکه‌ است که برای استفاده در فضاهای باز استفاده می‌شود. این مدل رک از تجهیزات در برابر شرایط فیزیکی و محیطی بیرون محافظت  می‌کند. این نمونه رک‌ها دارای دودسته رک ایستاده و دیواری‌اند که باتوجه‌به نوع و حجم تجهیزات می‌توانید هرکدام از آن دو مدل را انتخاب کنید.

  • رک شبکه لابراتواری:

این محصول یک نمونه از رک‌های موجود در است که برای تأسیسات مخابراتی و تلویزیونی به کار می‌رود. رک لابراتواری از یک بدنه که دارای 2 یا 4 ستون و 4 عدد چرخ است.

  • کیس رک مونت:

کیس رک مونت یکی دیگر از نمونه‌های رک موجود در بازار است که به دلیل کوچک بودن سایز و همین‌طور نصب پاور می‌تواند در رک ایستاده نیز نصب شود. از کیس رک مونت برای قراردادن سرورهای اختصاصی در رک‌ها استفاده می‌کنند.

مزایای استفاده از رک شبکه:

اصولاً از رک‌های شبکه در بسیاری از مؤسسات و ادارات و حتی منازل مسکونی استفاده می‌شود. این محصول جهت حفاظت از تجهیزات و قطعات شبکه بسیار اهمیت دارد چرا که از قطعات مختلف شبکه را در برابر حرارت، ضربه و آسیب‌های جدی محافظت می‌کند. به همین دلیل استفاده از این رک‌ها در بیشتر شبکه‌ها ضروری است.
از دیگر موارد استفاده از رک در شبکه، نظم دهی و استفاده آسان از تجهیزات است. شما به کمک این رک‌ها می‌توانید به‌راحتی به تمام اجزای شبکه دسترسی داشته باشید.
در موارد آسیب‌دیدگی و خراب‌شدن قطعات شبکه با وجود رک دسترسی به قطعات آسان‌تر می‌شود و با بروز مشکلات می‌توانید به‌راحتی تجهیزات را مورد بررسی و تعمیر قرار دهید.
همچنین می‌توانید برای جلوگیر از سرقت تجهیزات بر درب این رک‌ها قفل‌هایی تعبیه کنید و از دست‌کاری افراد غیرمتخصص جلوگیری کنید.

انواع تجهیزات رک:

در ادامه قصد داریم به بررسی انواع تعلقات رک‌ها بپردازیم. رک شبکه معمولاً از قطعات مختلفی تشکیل شده است که مهم‌ترین قطعات مربوط به انواع رک شبکه عبارت‌اند از:

  • فن رک:

فن یکی از مهم‌ترین قطعات درون رک‌هاست که از آن برای خنک‌کردن اجزای تجهیزات شبکه را درون رک استفاده می‌شود. معمولاً فن یا در سقف رک و یا در کف رک قرار می‌گیرد و باتوجه‌به اندازه رک، تعداد و سایز آن مشخص می‌شود. این فن‌ها به دودسته فن بوشی و فن بلبرینگی تقسیم می‌شوند. هر یونیت می‌تواند دارای 2،4 و یا 6 فن باشد.

  • سینی رک:

یکی دیگر از قطعات مهم رک سینی آن است. این وسیله در دو نوع ثابت و متحرک موجود است از این سینی‌های متحرک و ثابت برای قراردادن تجهیزات گوناگون در درون رک استفاده می‌شود.

  • پاور ماژول:

از دیگر قطعاتی که در رک سرور بسیار مهم است پاور ماژول است. این وسیله از تعدادی پریز برق تشکیل شده است و از آن برای تغذیه قطعات گوناگون و مختلف در درون رک استفاده می‌شود. پاور ماژول در انواع رک شبکه تجهیزات موجود است.

  • پنل LCD رک:

بر روی بدنه و درب رک مانیتورهایی وجود دارد که به‌وسیله اتصال به سرور می‌توانید اطلاعات از شبکه را روی آنها ببینید. بعضی از این مانیتورها به کیبورد و ماوس مجهز شده‌اند که به‌وسیله آنها می‌توانید اطلاعات سرور را کنترل کنید.

  • بلانک پنل رک:

از بلانک پنل جهت افزایش ایمنی رک و پرکردن پوشش فضای خالی داخل آن استفاده می‌شود. بلنک پنل به جهت مدیریت دمای داخل رک استفاده می‌شود. زیرا جریان هوا را کنترل می‌کند. بنابراین با هزینه بسیار کمتری، سرور و رک را به خوبی خنک نگه می‌دارید.

  • لایت پنل رک:

لایت پنل یکی دیگر از مهم‌ترین اجزای رک شبکه است. این تجهیزات در فضاهای که نور کمری دارند استفاده می‌شوند و وظیفه روشن‌کردن محیط کم‌نور را برعهده دارد.
این وسیله از تعداد زیاد لامپ‌های LED یا یک لامپ فلورسنت تشکیل شده است.

  • حرارت‌سنج:

از وسیله‌های مهم در رک استفاده از دماسنج یا P حرارت‌سنج است. از این ابزار جهت تشخیص دقیق دما استفاده می‌شود. عملکرد بسیاری از شبکه‌ها به‌گونه‌ای است که سبب تولید گرما در رک می‌شوند.

  • قفل رک:

جهت افزایش ایمنی از قفل برای این تجهیزات بر روی درب رک استفاده می‌شود. این تجهیزات می‌توانند از نوع سه نوع قفل اثر انگشتی، قفل ریتالی و سوئیچی باشند.

انواع برند رک شبکه:

هر کمپانی براساس طراحی منحصر به فرد خودش، در ساخت یک رک تغییرات گوناگونی را ایجاد میکند. این تغیرات اعمال شده بر روی رک ها بر اساس فاکتور هایی مانند شرکت، نوع رک شبکه، ابعاد و اندازه رک و غیر… باهم متفاوت است. از مهم ترین برندهای خارجی موجود در بازار تجهیزات شبکه ایران میتوانیم به برند اشنایدر و لگراند اشاره کنیم که  دارای کیفیت و کارایی بسیار بالایی هستند و همچنین از قیمت بالایی نیز برخوردارند. در حقیقت احتیاجی نیست شما برای خرید رک روی برند های خارجی پافشاری کنید چرا که با وجود قیمت زیاد این محصول واردات آن چندان به صرفه نیست. شما میتوانید یک برند رک ایرانی با کیفیت بالا و کاربردی با اطمینان خاطر خریداری کنید. این بخش را به بهترین برند های رک اختصاص داده ایم. تا خریدی مطمئن داشته باشید.

  • رک شبکه تیام شبکه: 
    برند تیام شبکه یکی از فعالان در تولید و صنعت رک شبکه است که از سال 1374 فعالیت خود را به طور تخصصی آغاز نموده است. این برند از اولین برندهایی در ایران بوده است که رک شبکه را تولید کرده و محصولاتش رو با نام تجاری iRACK  وارد بازار تجهیزات شبکه عرضه کرده است. همچنین جز اولین ارا‌ئه دهنده‌ی رک‌های هوشمند در ایران نیز محسوب می‌شود. رک‌های حرفه‌ای تیام شبکه در چهار دسته‌ی Server, DIGI+, Intelli و Cool تولید و به فروش میرسند. رک های این برند از نوع ایستاده هستند و در انواع رک شبکه معمولی، رک سرور، رک ویژه، رک میکرودیتا MD، رک دارای سیستم سرمایشی یا Cool Racks و رک باز یا Open Rack  طراحی و تولید میشوند. علاوه بر رک شبکه، برند رک تیام، انواع متعلقات رک مثل فن، پچ پنل، پاور ماژول، انواع پنل رک، سینی و… رو نیز تولید و عرضه می‌کند.

خرید رک شبکه با تعداد یونیت و عمق مختلف:

شما بایستی در زمان خرید رک شبکه نکات مختلفی همچون تعداد یونیت و عمق های مختلف محصولات هر برند را درنظر بگیرید تا بتوانید آنچه را که متناسب با نیاز شما است تهیه کنید. فروشگاه برقچی با دسته‌بندی مختلف این محصولات براساس معیارهای فوق در تلاش است تا شما را در انتخاب بهترین رک شبکه راهنمایی کند.

  • خرید رک شبکه 4 یونیت:

رک های شبکه 4 یونیت مدل دیواری معمولا با عمق‌هایی همچون 35 تا 60 سانتی‌متر در بازار ارائه شده‌اند. به خاطر کوچک بودن و اشغال فضای کمتر، این محصول عمدتا برای نصب دستگاه‌هایی همانند مودم، سوییچ و پروژه‌های کوچک دوربین و شبکه کاربرد دارد.

  • خرید رک شبکه 6 یونیت:

رک شبکه 6 یونیت اغلب با عمق های 33 تا 60 سانیتی‌متر در دسترس است. فضای داخلی این دستگاه کم بوده و بیشتر برای نصب دستگاه‌های کوچکتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • خرید رک شبکه 9 یونیت:

این نوع رک که اغلب با عمق 60 سانتی‌متری و به صورت دیواری یا Outdoor ارائه می‌شوند معمولا جهت نصب تجهیزات 19 اینچی شبکه و سیستم‌های دوربین مداربسته مناسب است.

عوامل مهم در خرید رک شبکه:

یکی از نکاتی که باید هنگام خرید رک شبکه به آن توجه کنیم امنیت رک است زیرا تمامی قطعات و تجهیزات مهم شبکه در درون رک قرار گرفته است و باید دقت کنید که تمامی درب ها و پنل های رک دارای قفل باشد. استحکام و کیفیت رک سرور از دیگر موارد بسیار مهم در انتخاب و خرید است. همچنین باید به این نکته توجه کنید که رک ها قابلیت تحمل وزن های مورد نظر تجهیزات شما را داشته باشند. عمق و سایز رک ها نیز از دیگر موارد مهم در هنگام خرید رک است که باید متناسب با تجهیزات و قطعاتی که قرار است درون رک قرار بگیرد، یکی از مدل های رک را انتخاب کنیم.

 

منبع : 

خرید رک شبکه





:: بازدید از این مطلب : 437
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: